Thursday, April 14, 2022

Bye, Twitter, go f..k yourself

Dear people from Twitter – go fuck yourselves!

Am I the only one who lost their twitter account (after 12 years!) because of commenting that bloody slap during Oscar night?? I cannot believe it.

Suspension should last 12 hours - as stated by you - but it seems to be permanent.

And am I only one who MUST deliver phone number after this to log in again?!

Due one (1) misdemeanor in 12 years?

I am not going to give you my phone number.

I couldn’t comment election in Serbia, I couldn’t cry out when my neighbors harrassed me recently, but I was accused of harrassment bloody Will bloody Smith just for one conditional-tensed sentence about Will Smith and what Chris "should" do. 

I requested re-evaluation since I did not see the reason on twitter message, only in email I saw it, and then I sent e-mail „okay, delete the twit“, but it was too late. You put me on black list.

I lost many notes for my work in my twits. All right. I blocked your e-address, don’t bother to answer, just go fuck yourselves.

Elon Musk is your biggest share-holder? Fuck him, too. Fuck you, all.

I hope Trump will re-win election and fuck shit of your ass and get IT world free from false Political Correctness.

Fuck you.

 ---

Hteo sam da blokiram i Vila i Krisa, pa da se izlogujem, ko im jebe mater, dvojici šustera s leptir mašnama, niakd više neću da pogledam ni film od prvog ni šou program od drugog. Telefon im ne dam.

 

 

*  *  *

Vaso, puši kurac zbog Pinka, i Notxore, voleo bih da se očešeš o mene, pun mi je kruac takvih sa specijalnim potrebama, "mnogo putuje na moru pa je nervozan", te heroji s Klošara istraumirani, bajonetom otvarali konzerve Vrbovec gilaša istekao trok trajanja 1987, a tek mozak njihovog najboljeg druga na reveru neoprane uniforme, svemu je kriv naš sindrom zato što smi ti silovali kevu, ženu i ćerku i psa i spalili ti dečiju igračku mecu, država nas je izdala, pa taksisti što su se namučili, imaju nemirne snove, pa radnici nezadovoljni platom istraumirani što ljudi koji nisu ništa teže od olovke nisu podigli imaju pravo da žive, pa provincijalci što su istraumirani beogradskim naglaskom, kako im svaki dan 3x ne pada mrak na oči to je čudo. I Gnjavatorove Dijasporove, i ti jedi govna, declassified ne znači da su upali u arhivu gde je sve bilo cakum-pakum, pa razbacali fascikle i registratore i poremetili abecedni red, već da su skinuli oznaku "poverljivo". Top classiffied znači "strogo poverljivo" i nema veze sa sortiranjem odnosno klasifikovanjem. Puši kurac, some dosadni. Puši ga Vaso, mali Putine, sada imaš dve pudlice rumbija i Erosa i lezbaču na biciklu kao telohraniteljku, to ti je ceo forum. Kinik te nije prihvatio za malog od kužine, a Teofilu ćeš dovijeka zavidjeti na 3 knjige manje pročitane.

No comments:

Post a Comment

Steve Albini