Wednesday, August 10, 2022

Vasa S. Tajčić -- zadušna baba

 


Eeeej, zadušna baba Vasa aka "vouk Aleksa Žunjić" (on se beše naljuti zato što sam nešto bio pomenuo Filbija, kao vouk baba naljuti se u tuđe ime, Filbi se nije naljutio, prava je opajdara taj Vasa wannabe sveznadar) upraffo je upoznao uvažene forumaše (sa sve salastim nedoučenim anarhistom disdentom, wannabe levilačrom Polipom kome je švajs aparat izgoreo mozak, Gnjavatorovom rasejanim kome ne smeta što u Zrenjaninu 100 godina nema vode za piće, ali mu smeta осисана латиница i sa sve nogatom dajkicom Gagoderkom na velosipedu s večitom vlažnim snom da naleti na kuratog duha iz lampe na kampovanju)::::::

Za sada nema vojnog odgovora na jučerašnji ka-bum. To je aberacija u odnosu na prethodne slične situacije. Malo me brine to.

Elem, svi u stav mirno, nema smejanje nema češanje češalicom po leđima, nema izlet do Ade, nema baškarenje po pesku Grčke i Sicilije, nema da se uživa u delicijama --> ej, kriza, bre, MOMENAT i SITUACIJA.

Zadušna baba godinama čeka da opandrči Elizabeta, ama svaku "čudnu" promenu u putanjama Air Force One za Trampova vakta je prijavljivao kao smenu u Ovalnom ofisu, čiča je prenosio i jedan rat uživo, a "rat" je bio kompjuterska igrica. Čiča pre novinara Blica zna kada je i od čega odaplea bilo koja javna ličnost. Kao da mu je ćale dr Smrt, ne ovaj sada, ministar i fin čovek, već Zuba, pravi dr Smrt (dr Risović, koji je, za svaki slučaj, čekao u operacionoj sali da dokusuri Đikija 2003.) i evo sada živi nijesmo. Što će to biti, hoće li bačiti atom(s)ku, jado?


No comments:

Post a Comment

Steve Albini