Wednesday, August 10, 2022

Najveći gnjavator grada Zrenjanina i šire


Najveći gnjavator u kosmosu i šire ne može da preboli осисану латиницу, koja je po njemu glavni neprijatelj čovečanstva. Da m use da vlast, zbog lingvističkih devijacija bi poubijao više ljudi nego Mao, Hitler, Staljin i svi vladari centralno-američkih drevnih kultura. Sada se brecnuo na nekog novopridošlicu::: 


 Бемлига на ком је ово језику... пита госпоја шта је ово, пробао да јој прочитам шта пише... отворени прелом језика.

п.с. шта је то лунгица?

Kada mu je tip, umesto da ga napuši kurcem, ljubazno odgovorio (i ničim neizazvan obećao da će da uključi Serbian keyboard), Gnjavatorov je nastavio da puca sebi u nogu namernim sjebavanjem ćirilice (A propao, Jućubeto) i slično.


 А пропао трпезе, нисам фоткао јер сам био гладан, данас је била премијера некаквих ћуфатаРЖ од ренданих тиквица, по рецепту неке Рускиње (милион погледа на јућубету), добро било, нарочито кад дођеш до језгра од смесе за пљеске (са луком!).

Ama puši bre, kurac, seronjo esesovski, sad neko treba da baca pare na tastature da bi tebi bio zgodniji "estetski izgled" i s ciljem "očuvanja jezika u smislu kulture", umesto da ulaže u klima uređaje i filtere za čistu vodu!? 


 

 

No comments:

Post a Comment

Steve Albini