Saturday, February 26, 2022

Jebem ti sve


I tako, mic po mic, neverica pa verica, a onda čak i vera, strah, groblja će biti tesna, bocu neće samo čeljad besna, Bil Gejts nas čipovao i taman krenuo da zastupa nuklearke jer ugljen-dioksid i staklena bašta, kad ono omikron, i taman prolazi i omikron, nude se letovi na IziDžetu, koncerti se zakazuju i oni prethodno otkazani i novi, kad - evo ga Ratko. 

Opet se osećam kao 1993-1998, kada sam kupovao razblaženi, popišani i pljunut jogurt na merenje, dok se točilac smeškao, valjda je celu noć drkao u njega, štrecam se kada pregori sijalica, kada mi ispadne urma na pod, tražim je dok je ne nađem, uskoro ću, kada mi ispadne žvaka ili pastila na trotoar, opet da se saginjem, "otrem prašinu" pa metnem u dupe. 

Umesto suncobrana u Grčkoj i onih okruglih priganica s medom i muškatnim oraščićem, umesto Bič Bojsa u Berlinu - kurac na Cvetku i Đermu, jebo vas Putin, da vas jebo. A ono govno na pijaci ispred trafike, srče unučiće gorkog lista i loze i sere od 2003: "Ljudi, kad su ubili Đinđića, napio sam se i 3 dana se nisam treznio... Ukrajinci uopšte nisu nacija! Je l' znate vi da Ukrajinci nisu nacija? To su Rusi!"

 


No comments:

Post a Comment

Steve Albini