Monday, June 12, 2023

Bravo, Noleeeeeee~! 23 grend slema!

 


Bravo, Noleeeee! Dvadeset tri (23) grend slema. 

Dobro, vi koji ste kilavi, pupavi, dustabanlije, odrtaveli, jajaca spalih u aptofne ili imate ubuđosane plastične papuče u svlačioni(ci), i živite s pilećim grudima i dupetom koje viri iz pantalona, e vi morate zavideti. Ovo što je vratio teniske terene Beogradu ima opasno objašnjenje. Zna da će se promeniti vlast, pa želi da opere biografiju i da se za deset (10) godina kandiduje za predsednika Srbije. Nikola će Jokić tada verovatno biti ministar unutrašnjih dela ili premijer. 

A juče, onaj nosonja se obukao kao srednjoškolac u američkom hororu: gaće bokserke donji veš, majica za vašar i patike klovnovke. I lepša polovina mu je flambojantna, milfača u pink dopičnjaku i doguznjaku, sa sunčanim očalama, kao u Tv seriji od 4 nastavka na Fox– u, kao da je već nagovorila Magbeta da ubije njihovog Dankana negde na jugu Amerike.


A ovi zavidnici, pa u pravu su; naravno da je Nole jedan od najslabijih igrača u istoriji tenisa –  ne zna najvažniji udarac, a to je smeč. Smeč je označio začetak tog sporta, David je opalio prvi smeč u pisanoj povijesti, po smeču se poznaju majstori, očigledno Noletu tu nema mesta. Dalje, pva pobeda na Rolan Garosu ne vredi ništa, jer nije protiv Nadala, Federera, Del Potra, Vavrinke, Medvedeva, Zvereva, Cipiripasa, Kirgiosa, Tima, Alkarasa, a kada nema njih, onda je to boza. Kako rekoše u Gardijanu, zar da dvometraš koji samo smečuje tipa Ljubičića i Samprasa može biti GOAT, zar neko ko može samo na šljaci da igra sme da pomišlja na titulu KOZE, zar neko, kao na primer onaj s najviše titula, onaj paraplegičar koji se takmilio kao jedan jedini takmičar u vreme kada se tek uvodio parasport, zar bi on, uz sav respekt, smeo da se hvali tom brojkom? Zar su titule Nadala i Federera u vreme dok je Novak bio povređen vredele manje? Ma kakvi. Otud se ni na koji način ne može osporiti ovaj rezultat. 



 


No comments:

Post a Comment

Steve Albini