Friday, September 20, 2019

Pad Džastina Trudoa

Jedan od samo dvoje normalnih važnih svetskih političara koji su još nekim čudom na vlasti, znači nisu samo mislioci, već su i državnici. I, izgleda da će i on da opandrći s vlasti i to zauvek.

Džastin Trudo je preživeo što je poslao emotivnu poruku posle smrti Fidela Kastra (nastavio je očevu politiku i politku Ulofa Palmea), preživeo je to što je, kao i Merkelova, stao u odbranu prihvatanja ogromnog talasa izbeglica, kada je takvo stanovište svuda, pa čak i u otadžbini multilkulturalizma,  Kanadi, moralo da znači samo političko samoubistvo (makar i odloženo, kao u slučaju Merkelove), preživeo je nekoliko rukovanja s Trampom, preživeo je političke preletače u svom parlamentu, preživeo je svoju burnu mladost a kakvu bi drugu i mogao da ima pored takvog oca Pjera Trudoa i majke Margaret, za koju se pričalo da je muža varala i s Mikom Džegerom i s Fidelom Kastrom, tako da je Džastin po jednoj stupidnoj teoriji zavere Fidelov sin!? preživeo je početne političke gafove kao političar, preživeo je teret toga što je sin Pjera Trudoa, jer i to je u jednom trenutku postalo teret a ne poželjan pedigre.

Ali, neće, izgleda, preživeti što se u mladosti na nekakvom maskenbalu, šta li, pojavio prerušen, ofarban, namazan, nemam pojma, u crnačkog atamana.

To je, po uzusima Političke Korektnosti rasizam.

Jesmo li svi mi, koji smo se igrali kauboja i Indijanaca kao deca, takođe rasisti?!


Sluge Političke Korektnost žele da odseku glavu jednom od dvoje normalnih državnika na ovoj planeti i da je celu izruče klovnovima, folirantima, ludacima i populistima.

Odredili su da strejt glumac ne može da igra homoseksualca ili transdžendera, da belac ne može da igra crnca (kada već Hamleta ne može da igra crnac, a za Otela je dovoljno da se belac namaže imalinom /izgleda da će uskoro i to biti zabranjeno/), odredili su da u filmovima samo heteroseksualac sme da bude bad guy, čitav javni diskurs Zapada postao je minsko polje na kome u vazduh može da odleti samo onaj ko ne kalkuliše, čitav javni diskurs Zapada postao je idealno lovište za demokratske alekse žunjiće i za PK denuncijante koji prokazuju ljude kako im se ćefne. Jedan totalitarni makartizam zaodeven u vokabular kulturnjačkih antropologa. PK se tako isplati. Kao Soprano koji zapravo zloupotrebljava terapiju da bi bolje gangsterisao, kao što je Gering glumio bostonskog advokata u Nirnbergu, tako se mračnjaci danas pozivaju na PK.

Populistima se opraštaju falsifikati, laži, krađe i lopovluci i pronevere, istinske rasističke izjave, istinsko zlostavljanje žena i maloletnika i maloletnica, populistima i čudom izabranim marionetama se oprašta ama baš sve i svašta, i glupost i laž i pravo zlodelo, ali liberalima i socijaldemokratama se neće oprostiti što su pušili u ve-ceu.

Džastin Trudo će da završi kao doktor Rakar iz "Alana Forda".
I svet će tada postati zaista mračno mesto.

No comments:

Post a Comment

Steve Albini